Notícies

Cap de setmana intens amb molts bons resultats per part dels corredors catalans en diferents proves del calendari internacional

Enviada per administrador el 27/Jun/2011 - 16:26

Imatge 0 per Cap de setmana intens amb molts bons resultats per part dels corredors catalans en diferents proves del calendari internacional

Aquest cap de setmana en diferents proves els corredors catalans han fet bons papers.

El Kilian Jornet ha guanyat la Western States Endurance Run, de 161 quilòmetres, on s'ha imposat amb un temps de 15 hores i 34 minuts. A més, ha estat el primer europeu que aconsegueix la victòria.

A Chamonix han tingut lloc diverses proves. Entre aquestes la Marató i el Cross del Mont Blanc. En el Cross del Mont Blanc, prova de 23 quilòmetres i 1.454 metres de desnivell positiu, s'ha imposat la Mireia Miró amb un temps de 2 hores, 8 minuts i 33 segons, i ha fet el rècord de la prova en categoria femenina. A més, ha quedat novena de la classificació general. La Mireia ens comenta que s'ha trobat molt a gust i amb molta força. Explica que ha fet una cursa progressiva. En el quilòmetre 10 anava la dissetena de la general i a partir d'aquí ha començat a remuntar fins a la novena posició.

A Andorra s'ha disputat la XXIV Travessa de Canillo, prova puntuable per a la Copa del Món de curses de muntanya, de 21,4 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell positiu. El Pere Aurell ha fet segon de la general amb un temps de 2h36:56, per darrera de l'aragonès Luís Alberto Hernando amb 2h34:48. La tercera posició ha estat pel també català Just Sociats amb un temps de 2h37:27. En aquesta mateixa cursa la Laura Orgué s'ha emportat la victòria en dones amb un temps de 3h02:22, seguida per les també catalanes Laia Andreu i Núria Picas. La Laura ha estat impressionant, ja que ha tret 12 minuts a la segona classificada. Teniu la classificació completa disponible a l'agenda.

A la foto podem veure a la Mireia Miró en el Cross del Mont Blanc.