Notícies

El XIII Memorial P. Malinowskiego tanca la Copa del Món d'esquí de muntanya amb resultats excel·lents dels corredors catalans

Enviada per corremonts el 19/Abr/2011 - 04:15

Imatge 0 per El XIII Memorial P. Malinowskiego tanca la Copa del Món d'esquí de muntanya amb resultats excel·lents dels corredors catalans

Aquest passat dissabte es va disputar a Kuznize/Zacopane, Polònia, la cinquena i última cursa de la Copa del món d'esquí de muntanya. Les condicions meteorològiques van condicionar la cursa, que va acabar tenint 1.300 m de desnivell positiu.

La primera posició en categoria masculina va ser per l'italià Damiano Lenzi, i en categoria femenina, per la catalana Mireia Miró.

La Copa del món d’esquí de muntanya s'ha acabat amb uns resultats excel·lents dels corredors catalans. Moltes felicitats a tots i totes!

La Mireia va afrontar aquesta cursa sent matemàticament la guanyadora del campionat. Igualment va sortit a totes i es va fer amb la victòria. Arrodoneix una temporada magnífica on ha guanyat totes les curses del campionat i, ara per ara, ha demostrat no tenir rival. Només la francesa Letitia Roux li ha trepitjat els talons a certa distància. Per la Mireia és la primera Copa del món.

El Kilian Jornet també ha fet una molt bona temporada i finalment s'ha fet amb la copa de campió. En aquesta cursa s'hi jugava molt, ja que hi havia diversos corredors que optaven a guanyar el campionat. El Kilian va tenir una caiguda a la segona prova que el va obligar a abandonar. Des d'aleshores s'ha mantingut amb opcions, però no en primera posició. El fet que puntuïn els quatre millors resultats ha fet possible la victòria final i li ha permès revalidar aquest títol, ja aconseguit la temporada passada.

Cal destacar també el bon resultat de Marc Pinsach, que ha quedat en novena posició de la classificació final del campionat, situant-se entre els deu millors i arrodonint una temporada d'allò més bona.

La temporada d'esquí de muntanya pràcticament ha acabat, tot i queden curses importants com per exemple la mítica Mezzalama.