Esquí de muntanya  Cap des Clòsos per Beret

Descripció de l'itinerari
Enviada per alexandre
Vegades que s'ha obert la ruta: 3673
Vegades que s'ha descarregat el track: 1754
Sortida curta i ràpida, apte per principiants i amb unes vistes magnífiques dels cims de la vall. Molt concorregut per esquiadors i excursionistes amb raquetes.
r2064.jpg r2065.jpg r2066.jpg r2067.jpg r2068.jpg r2069.jpg

Sortim del Pla de Beret en direcció a la Cabana de Gessa. Continuem ascendint suament fins entrar a l'Arriu de Barlongueta. Sense seguir el fons del torrent pugem per les suaus pendents, primer per la dreta i després per l'esquerra fins arribar al punt més alt de la carena que tenim a mà dreta. El cim ample i arrodonit no el veiem fins que no som practicament a dalt. Per tornar baixem en direcció sud fins un ample coll que separa el Cap des Clòsos i el Tuc de Costarjàs, on possiblement segons l'estat de la neu haurem de possar pells altre cop, per un tram molt curt. Fem una llarga diagonal per trobar les pales que queden just a sobre del pàrking de Beret, aquest ja es terreny de l'estació de Baqueira i podem trobar el recorregut balisat.

Punt de sortida Pla de Beret
Accés al punt de sortida C-28 fins a Baqueira i C-142B fins al Pla de Beret
Dades tècniques
Dificultats a tenir en compte: ME-S2
Material necessari: No es detalla
Alçada màxima: 2.417 m
Desnivell positiu: 571 m m
Durada: 2-3 h
Distància recorreguda: 8 km
Cartografia i bibliografia: Val d'Aran. Esquí de montaña i raquetas. Desnivel Ediciones. Francisco Romàn. Mapa Val d'Aran, editorial Alpina.
Època aconsellable: Des desembre a abril
Debat
No s'han trobat missatges.
Darreres vegades que s'ha fet aquesta ruta
No s'ha trobat informació.